התיכון הקולינרי של רשת רימונים הוא, למעשה, מגמת נוער בתוך מכללת רימונים בפיקוח וממון משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה – האגף הבכיר להכשרה ולפיתוח כוח אדם. בית הספר קולט תלמידים רציניים בעלי שאיפה להתמחות במקצוע אומנות הבישול. מסלול התיכון הוא תלת שנתי "מסלול תעשייתי " – י' , יא' , יב' . בכיתה י' לומדים – 6 ימים בשבוע : 3 ימים שיעורים עיוניים, ו-3 ימים התנסות מעשית מודרכת במטבח לימודי. השיבוץ למקומות העבודה נעשה על-ידי השף , שגם מבקר את התלמידים במקומות העבודה ועוקב אחר התקדמותם. טרם שיבוצם עוברים התלמידים תהליך למידה של "הכנה לחיי עבודה". צרו קשר עם התיכון הקולינרי במכללת רימונים ונזמין אתכם לפגישה, בטלפון 04-6728553
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה