יום רביעי, 11 בנובמבר 2015

מכללת רימונים אירחה את השף ג'אה במסגרת מיזם של משרד הכלכלה ומשרד התיירות.


השף פאנקאז' ג'אה, המתגורר בדרום הודו, הינו בוגר לימודי מנהל מלונאות.
במסגרת לימודיו, החליט להתמחות בתחום הקולינריה, וכך הפך לשף בעל
ניסיון של 15 שנים בניהול מטבחים של בתי מלון וחברות קייטרינג. תכנית
המיזם כללה, בין היתר, סדנאות אומן לטבחים, שפים, אנשי מקצוע , סטודנטים
ותלמידי התיכון הקולינארי ברימונים. הפרויקט נועד לשפר את המוצר התיירותי,
להעשיר את הרמה הקולינארית ולחשוף את העוסקים בתחום בישראל למטבחים
האתניים האסיאתיים, ובמיוחד המטבח ההודי. שף ג'אה ציין כי המטבח ההודי הוא,
למעשה, שילוב של מטבחים שונים, המקבלים השראה מאזורים שונים בהודו.

חולמים על קריירה במטבח? הקליקו: http://www.hotelcollege.co.il/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה